Fiziokinetoterapia ca tratament complementar ȋn recuperarea post-operatorie

Fiziokinetoterapia ca tratament complementar ȋn recuperarea post-operatorie. O operație este dificilӑ pentru ȋntreg corpul și orice pacient este expus posibilitӑții de a avea nevoie de recuperare medicalӑ ulterioarӑ. Așadar, dacӑ ai avut o operație de curȃnd sau dacӑ te pregӑteștui pentru o viitoare astfel de situație, atunci trebuie sӑ știi cӑ vei avea nevoie de ședințe de fiziokinetoterapie care vor fi realizate de cӑtre specialiști determinați sӑ te susținӑ ȋn a avea o revenire ușoarӑ și completӑ. La https://sportcare.ro/ vei descoperi pachetul de 12 ședințe care vine ȋn ajutorul tӑu și care ȋți oferӑ acces la medici specialiști, la programe realizate pentru tine, la cunoștințe și implicarea tuturor celor care se vor ocupa de cazul tӑu medical. Iatӑ de ce este indicat sӑ faci fiziokinetoterapie ȋn recuperarea post-operatorie și care vor fi beneficiile tale dacӑ alegi aceastӑ opțiune:

Dupӑ o accidentare sau o operație ai nevoie de ajutor pentru recuperarea mobilitӑții

Mobilitatea ta poate sӑ fie grav afectatӑ dupӑ o accidentare, dupӑ o problemӑ medicalӑ gravӑ care a dus la o operație ȋntr-o anumitӑ zonӑ a corpului. Sӑ presupunem cӑ ai fӑcut o operație la mȃnӑ sau la un picior. Vei putea avea probleme ȋn deplasare, vei simți durere sau vei avea mobilitatea foarte redusӑ sau mult diminuatӑ fațӑ de situația ta inițialӑ. Așadar, vei putea apela la ședințele de kinetoterapie și fizioterapie pentru a putea sӑ ajuți ȋntreg corpul sӑ se readapteze, sӑ ȋși recapete mobilitatea prin intermediul programelor care se vor construi pentru tine și nevoile tale. Vei avea timp ȋn 12 ședințe sӑ susții corpul ȋn recuperarea de care are nevoie.

Funcțiile normale ale pӑrții afectate din corp vor fi recuperate cu ajutorul fiziokinetoterapiei

Existӑ posibilitatea sӑ nu mai știi cum anume sӑ folosești anumite pӑrți ale corpului dacӑ ai avut o situație gravӑ ȋnainte de operație sau dacӑ a durat foarte mult perioada ȋn care ai fost imobilizat/ӑ, ori dacӑ prin operație s-au modificat anumite structuri anterioare. Astfel, prin intermediul fiziokinetoterapiei, vei putea sӑ recapeți funcțiile tale normale, depinzȃnd de situația specificӑ pe care o ai.

Durerile pot sӑ fie eliminate cu ajutorul kinetoterapiei și fizioterapiei

Existӑ posibilitatea de a avea dureri foarte mari ȋn urma unei operații, a modificӑrilor și traumatismelor. Fizioterapia și kinetoterapia vin ȋn ajutorul tӑu pentru a-ți oferi posibilitatea de a avea o viațӑ normalӑ, fӑrӑ durere.

Dupӑ o operație existӑ posibilitatea de a fi stat foarte mult timp ȋn pat, spitalizat, și de a avea nevoie de ajutor pentru a reȋnvӑța sӑ mergi sau sӑ folosești corect pӑrțile mobile ale corpului

Dacӑ ai stat foarte mult timp ȋn pat, dacӑ nu ai putut sӑ te miști, atunci ai nevoie de o susținere venitӑ din partea specialiștilor pentru a reȋnvӑța anumite mișcӑri de bazӑ sau pentru a face corecturile necesare recuperӑrii tale.

Mușchii se ȋntӑresc și creierul poate sӑ obține noi input-uri cu ajutorul mișcӑrilor controlate din kinetoterapie

Ai nevoie de ȋntӑrirea mușchilor pentru a avea forțӑ ȋn ȋntreg corpul și pentru a te deplasa ușor. De asemenea, este nevoie sӑ construiești noi reguli de mișcare, care sӑ fie corect realizate, conform structurii corpului.

Call Now Button
12 sedinte 2000 lei