Kinetoterapie

Îmbunătățește-ți mobilitatea! Fă o programare cu un kinetoterapeut!  

fizioterapie

Ca știință, kinetoterapia este parte componentă a medicinii fizice și este axată pe studiul mecanismelor neuromusculare și articulare, pentru asigurarea activităților motrice normale. 

Programele de kinetoterapie au la bază mișcarea efectuată prin planuri de recuperare medicală atent structurate, al căror scop este refacerea funcțiilor alterate sau diminuate ale corpului.

Scopul kinetoterapiei este de a îmbunătăți mobilitatea, de a restabili funcția motrică, de a reduce durerea de a preveni accidentarea ulterioară prin utilizarea unor metode variate, inclusiv exerciții fizice.

Când este recomandat să consulți un kinetoterapeut ?

  1. După un traumatism sau postoperator

În cazurile posttraumatice sau postoperatorii, kinetoterapia s-a dovedit obligatorie, fiind de mare ajutor pentru recuperarea în urma traumatismului sau recuperarea membrului operat.

2. Dacă lucrezi într-un birou și te simți epuizat fizic și mental 

Programele de kinetoterapie sunt, din ce în ce mai des, aplicate pentru îmbunătățirea mobilității în diverse afecțiuni provocate din stilul de viață și postura  biomecanic greșit adoptată în cursul zilei. Se recomandă în cazurile de hernie de disc, scolioză, cifoză, etc.

3. Pentru recuperare sportivă

Kinetoterapia ajută atât la însănătoșirea mai rapidă a unui sportiv accidentat cât și în prevenirea accidentelor viitoare, ceea ce este vital atât pentru sportivii de performanță cât și pentru cei amatori.

4. Prevenire

Dacă ești obișnuit să călătorești des, ai hobby-uri ce necesită multă implicare fizică, muncești foarte mult, sau ai un stil de viață activ și ai trecut printr-un traumatism, începi să simți diferența anilor asupra corpului tău. Kinetoterapia te ajută îți recapeți condiția fizică și să te bucuri de toate activitățile tale preferate fără dureri.

kinetoterapie

Tarife:

  • Consultație (Include gel crioterapie CryoGel)180 lei
  • Ședință individuală120 lei
  • *Abonament 6 ședințe600 lei
  • *Abonament 12 ședințe1000 lei
  • *Abonament 3 luni (include 36 ședințe)2800 lei
  • *Abonamentele de 6 sau 12 ședințe și cele de 3 luni conțin programul personalizat de exerciții pentru creșterea flexibilității și stabilității.

Programează-te la unul din specialiștii noștri

Call Now Button
12 sedinte 2000 lei