De ce să ne alegi pe noi?

Abordarea 360° este modalitatea prin care SportCare tratează într-un mod unic fiecare pacient. Medicii și terapeuții discută cu pacientul și împreună găsesc cel mai bun plan de tratament, personalizat în funcție de starea de sănătate și afecțiunile sale. Pentru a se asigura de reușită totală a planului ales, chiar și după încheierea tratamentului, personalul clinicii SportCare păstrează legătura cu pacienții.

Timp de două săptămâni după finalizarea sedințelor din cadrul clinicii, terapeuții și medicii vor păstra legătura cu pacineții. Comunicarăm și avem grijă pentru tine, ne asigurăm că tratamentul a avut succes și discutăm online sau la telefon în cazul în care apar simptome după tratament

Există 3 tipuri de abonamente:

  • Abonamentele cu 6 ședințe
  • Abonamentele cu 12 ședințe
  • Abonamentele de 3 luni

Abonamentul de 3 luni include 36 de ședințe.

Abonamentele din cadrul specializărilor de fizioterapie sau kinetoterapie conțin programul personalizat de exerciții pentru creșterea flexibilității și stabilității.

  • În cazul abonamentelor de 6 ședințe se vor desfășura 3 ședințe pe săptămână timp de 2 săptămâni. 
  • În cazul abonamentelor de 12 ședințe se vor desfășura 3 ședințe pe săptămână timp de 4 săptămâni
  • În cazul abonamentelor de 36 ședințe se vor desfășura în timp de 3 luni
  • Abonamentul de 6 ședințe expiră după 50 de zile de la achiziționare.
  • Abonamentul de 12 ședințe expiră după 70 de zile de la achiziționare.

Fiecare pacient SportCare este unic. De aceea timpul estimativ pentru fiecare ședință diferă în funcție de aceștia și de afecțiunile de care suferă.

În medie, o ședință durează 1 ora și  10 minute.

Abonamentele din cadrul ședințelor de Fizioterapie conțin următoarele proceduri: Terapia TECAR, Terapia cu Ultrasunete, Electroterapia, Masaj Terapeutic, Kinesio Tape, Ergon Technique, Cryo si Termoterapie.

Abonamentele de tip SpineCare conțin următoarele proceduri: Masaj Terapeutic (Deep Tissue), Terapia Manuală (Mobilizări Vertebrale), Stretching muscular, Chiropractic Gun, Electroterapie, Termoterapie.

Abonamentele de Fizio/Kinetoterapie îți aduc într-un singur pachet beneficiile celor două specializări: fizioterapie și kinetoterapie. Terapeuții își folosesc cunoștințele și abilitățile pe de-o parte pentru a ajuta pacienții să-și crească forța și rezistența musculară și mobilitatea articulară și pe de altă parte pentru a-și calma durerile, a reduce inflamațiile articulare și musculare, eliminarea contracturilor și reducerea edemelor. 

Aceste abonamente includ atât terapii specifice kinetoterapiei, cât și fizioterapiei.

  • Kinetoterapie: programul personalizat de exerciții pentru creșterea flexibilității și stabilității.
  • Fizioterapie: Terapia Tecar, Ultrasunete, Electroterapie, Masaj Terapeutic, Kinesio Tape, Ergon Technique, Cryo și TermoTerapie.

Contactează-ne și îți vom răspunde la orice întrebare

Call Now Button
12 sedinte 2000 lei