Osteopatie

Refă-ți fiziologia și activează-ți mecanismele interioare!

Osteopatie

Osteopatia este o ramură a medicinei tactile care abordează corpul uman în ansamblul său, tratează mai multe sisteme precum cel musculo-scheletal, sistemul visceral şi activează totodată mecanismele neuromusculare, neurovasculare şi neuroendocrine, ajutând astfel la refacerea fiziologiei. 

Metodele de tratament sunt non-invazive, nedureroase şi produc o eliberare a restricţiilor din organism, astfel încât corpul să-şi recapete mobilitatea.

Unul dintre principiile de bază ale osteopatiei este mişcarea. Fără mişcare, circulaţia sângelui este afectată, ţesuturile îşi pierd din funcţii sau devin chiar nefuncţionale, iar pe termen lung se poate produce chiar distrugerea lor.

Osteopatie

Ce face un osteopat?

Un osteopat își propune să restabilească funcția normală și stabilitatea articulațiilor pentru a ajuta organismul să se vindece singur. Ei își folosește mâinile pentru a-ți trata corpul într-o varietate de moduri, folosind o combinație de mișcări blânde și puternice. Tehnicile sunt alese în funcție de fiecare pacient și de simptomele pe care le-a raportat.

Cum sunt instruiți osteopații?

Majoritatea studenților care aplică la școala osteopatică sau la cursurile acreditate internațional în tehnici de osteopatie și protocoale de evaluarea pacienților primesc mai întâi o diplomă. Astfel ei pot atesta faptul că sunt pregătiți să aplice tehnicile osteopatiei în tratarea afecțiunilor pacienților.

Pentru sănătatea ta, nu aborda un osteopat fără diplomă!

Osteopatie

Programează-te la unul din specialiștii noștri

Call Now Button
12 sedinte 2000 lei