Clinica SportCare este locul în care îți vei recâștiga vitalitatea, vigoarea și îți vei crește calitatea vieții

Clinica SportCare activează pe piața din România încă din anul 2015. 

De la deschidere, accentul s-a pus pe satisfacția tuturor celor ce ne-au trecut pragul. Astfel, ne-am concentrat pe oferirea unor serviciile de calitate, pe conceperea unor planuri personalizate de recuperare în funcție de nevoile fiecărui pacient și pe a oferi un suport constant, atât în timpul tratamentului, cât și după terminarea lui, încă două săptămâni.

colaj echipa

Experții din domeniul medical sunt mereu alături de pacienții SportCare

Avem o echipă completă, formată din medici specialiști de top

În cadrul clinicii SportCare vei găsi o echipă de medici competenți, specializați în diferite afecțiuni și mereu gata să te ajute. 

Aceștia pun accent pe livrarea unor servicii complete de recuperare medicală. Indiferent de motivul vizitei tale, echipa noastră te va ajuta cu un plan personalizat care să te ajute să-ți recâștigi mobilitatea, forța și puterea.

Investim constant resurse interne pentru ca medicii SportCare să participe constant la traininguri și cursuri de specializare, rămânând astfel la curent cu ultimele proceduri și tratamente.

Încă de la prima ședință, îți vom prezenta informații detaliate și o viziune clară asupra planului de recuperare, precum și etapele tratamentului. Planul oferit va fi cel mai eficient, atât din punct de vedere al tipului de recuperare, cât și al costului final.

  • Nevoile pacienților sunt mereu pe primul plan
  • Folosim planuri personalizate
  • Prețurile adaptate planului de tratament
  • Credem în educație continuă
  • Succesul vine atunci când colaborăm cu pacienții
  • Folosim aparatură de ultimă generație
  • Ne adaptăm programului tău

Echipa noastră de specialiști va colabora cu tine pe tot parcursul tratamentului, dar și după atingerea obiectivelor propuse. Prin sfaturile și indicațiile oferite, se vor implica activ în schimbarea obiceiurilor tale și te vor susține în adoptarea unui stil de viață sănătos și fără dureri. În plus, prin extra monitorizare timp de două săptămâni după încheierea tratamentului, se vor asigura că ești în cea mai bună formă.

Fă primul pas spre o viață în care faci ce-ți place fără impedimente!

Medicii SportCare

SPECIALIȘTII SPORTCARE SUNT LA CLICK DISTANȚĂ! FĂ O PROGRAMARE!

De ce să alegi SportCare?

SportCare îți oferă soluția pentru o viață lipsită de dureri

Tratamente și tehnologii moderne

În cadrul clinicii utilizăm aparatură de ultimă generație și tehnologii actualizate constant pentru a-ți reda sănătatea.

Medici specialiști

Medicii SportCare sunt specialiști în domeniile în care profesează și sunt mereu la curent cu cele mai noi tratamente și tehnologii.

Mii de pacienți mulțumiți

Sănătatea pacienților este mereu pe primul plan. Acest lucru fiind vizibil și din recomandările celor ce au avut încredere în noi.

Programează-te la unul din specialiștii noștri

Call Now Button