Fizioterapie

Calmează-ți durerile! Programează-te la un fizioterapeut!

Fizioterapia este o profesie bazată pe știință și are o abordare a întregii persoane asupra sănătății și bunăstării, incluzând stilul de viață general al pacientului.

Programele de fizioterapie sunt realizate în conformitate cu vârsta și afecțiunile pacientului, ținând cont și de gradul său de sedentarism, activitățile desfășurate în mod normal, existența unor afecțiuni sau de stadiul bolii.

Ce proceduri se pot realiza în cadrul ședințelor de fizioterapie?

1. Terapia manuală

Terapia manuală include tehnici specifice utilizate pentru a trata durerile și disfuncțiile musculo-scheletale. Tehnicile de terapie manuală ajută la restabilirea mișcării fluidului în articulația sau țesutul moale afectat, cu accent pe o mai bună mișcare generală.

Beneficiile terapiei manuale

Este un tratament pentru a aborda durerile musculare și ale țesuturilor moi, rigiditatea articulațiilor, postura și pentru a ajuta la o mișcare eficientă. 

Noi, în cadrul clinicii SportCare, folosim tehnici specializate dobândite în urma Cursurilor acreditate Internațional pentru a ajuta fiecare pacient să prospere.

Fizioterapie

2. Terapia TECAR

TECAR este un acronim pentru a descrie transferul de energie capacitiv și rezistiv. Utilizarea tehnologiei TECAR este foarte importantă în terapiile de reabilitare, deoarece reduce durerea, stimulează drenajul venos în sistemul limfatic și reduce semnificativ durerile musculare.

 • Când utilizăm Terapia TECAR?

În general, TECAR este utilizat pentru a trata tulburări precum entorse, tendinite, bursite, hernii discale cronice, contracții sau rupturi musculare. Dar, se poate folosi și post operator după intervenții în zona genunchiului, umărului, cotului, sau după operații de Hernii de disc, etc.

3. Electroterapie

Electroterapia este o metoda de tratament medical folosită mai ales de fizioterapeuți cu experiență pentru a trata o varietate de condiții, de la dureri musculare la artrită. 

 • Cand utilizam Electroterapia?

Această opțiune de tratament este utilă pentru tratarea durerii cronice, musculare, a leziunilor musculo-scheletice și a durerilor nervoase prin utilizarea stimulării electrice țintite și controlate.

Fizioterapie electroterapie

4. Terapia cu Ultrasunete

Terapia cu Ultrasunete este o procedură prin care sunt încălzite în profunzime diferite părți ale țesuturilor moi ale corpului, cum ar fi tendoanele, ligamentele și mușchii. Prin acest proces circulația sângelui la aceste țesuturi crește, ceea ce, ajută procesul de vindecare al organismului și scade durerea. 

Beneficiile terapiei cu Ultrasunete

Încălzirea profundă poate crește flexibilitatea tendoanelor și a mușchilor strânși, ceea ce va îmbunătăți gama de mișcare a țesuturilor.

fizioterapie UltraSunet

5. Tehnica ERGON

Ergon Technique este o abordare terapeutică inovatoare care combină manipulările statice și dinamice ale mobilizării țesuturilor moi ale corpului uman prin utilizarea unui echipament clinic special din oțel inoxidabil pentru a obține un tratament mai eficient asupra afecțiunilor patologice.

Alege o viață fără durere! Programează-te online și te vom contacta pentru a discuta mai multe detalii.

*Te vom contacta în cel mai scurt timp

Tarife:

 • Ședință individuală180 lei
 • *Abonament 6 ședințe1000 lei
 • *Abonament 12 ședințe1800 lei
 • *Abonament 3 luni (include 36 ședințe)4000 lei
 • Ședință individuală SpineCare220 lei
 • **Abonament SpineCare 6 ședințe1000 lei
 • **Abonament SpineCare 12 ședințe1800 lei
 • *Abonamentele de 6 sau 12 ședințe și cele de 3 luni conțin următoarele proceduri de fizioterapie: Terapia TECAR, Terapia cu Ultrasunete, Electroterapia, Masaj Terapeutic, Kinesio Tape, Ergon Technique, Cryo si Termoterapie.
 • **Abonamentele de 6 sau 12 ședințe SpineCare conțin următoarele proceduri: Masaj Terapeutic (Deep Tissue), Terapia Manuală (Mobilizări Vertebrale), Stretching muscular, Chiropractic Gun, Electroterapie, Termoterapie.

Mulțumim!

Înscrierea ta a fost realizată cu succes! 

Vom reveni în cel mai scurt timp posibil!

Programează-te la unul din specialiștii noștri

Call Now Button